October 6, 2012

hot dog

Sorry lovelies, but this post is gonna be funny only for Slovak speaking people, as some words are completely untranslatable without losing the point! 
But anyway, I bought the new parka which means the end of my social life! So now, I'll be superbly comfortable and blogging you from home in my parka as I can't afford anything more this month - lol.
What do you think? Anybody in the same situation?

Takze som si po celom dni zvazovania a nepritomnych vyrazov kupila nakoniec parku, ktoru som si vyhliadla uz asi minuly mesiac na internete a vcera v TopShope aj realne nasla na vesiaku.
Myslim, ze v TopShope budem este nakupovat kym som student (lebo mame "az" 10% zlavu), a potom zbohom obchod, kym si nenajdem pracu, kde bude moj prijem dostatocne vysoky na to, aby som navstivila tretie poschodie v Palladiu.
V kazdom pripade, co som Vam chela dnes o tej parke napisat je, ze ako dopadol rozhovor s mojimi rodicmi o tom, co som si to vlastne kupila. Nakolko obaja sa pohybuju v cisto profesionalnom prostredi pocitacov, ani jeden z nich netusil ake su sucasne trendy...
Ked som uz nasla v obchode spominany klenot jesene, tak som si ho nechala hned odlozit. Nechcela som predsa riskovat, ze by sa vypredalo posledne cislo a to mne rovno pred nosom. Tak som sa rozhodla, ze sa na to vyspim a uvidime. Domov som napisala, ze som si nechala rezervovat parku v TopShope a ze potrebujem radu, ci si ju kupit alebo nie. (Aj napriek tomu, ze bolo jasne, ze po tu parku zajtra pojdem.)
Na telefone s maminou som uz len potom pocula: Tatik vravel ze si si objednala nejake párky z TV-shopu!!! Dufam, ze je Vam vsetkym jasne, ze po tejto vete som smiechom umrela a spolu so mnou aj moje dve spolubyvajuce. Vdaka tomu, ze tato slovna hracka, ze parka a párka, je uplne neprelozitelna, je tento prispevok len v slovencine. Ved ako by som asi vysvetlila, co je to za vtip ze parka a sausage?! Nevysvetlila!
Nevadi, chcela som sa s Vami podelit o tuto usmevnu a milu historku s mojimi rodicmi a nasledne Vas aj uporoznit na to, ze sa tym padom moj socialny zivot ruti do zahuby. Nakolko mam sice parku, ale uz nemam ani na párky! Takze si v svojej parke, ktoru moja mamina zhodnotila otazkou: chystas sa na arkticku zimu?, pekne sedim doma a zhanam zamestnanie :D
Drzte mi palce a keby ste o niecom vedeli, tak budem same ucho!
Ako sa Vam inak paci parka? Ked o nej uz dnes tolko hovorime? haha
PS: Zlaty klinec bol, ked mi mamina povedala, ze budem vyzerat ako hot-dog. To je len na vysvetlenie nadpisu :)
Photobucket


2 comments:

  1. :-D Lenka, v nove parce ti to velmi slusi, absolutely stunning :-)!!! Pokud s nami jede do Szegedu, budu celou dobu zavidet :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakujem!!! Uvidime ake bude pocasie v Szegede, musim vyspehovat nejaku weather forecast, ale v kazdom pripade som pripravena na najhorsie :D I ked, pochybujem ze v tych madarskych pustach bude nejak extra zima :D

      Delete

Thanks for reading and sharing your thoughts with me! x